اینم یه تجربه پراکنده دیگه!
حدودا ۲ روز پیش با خودم عهد کردم که یه ویدئو کوتاه آموزش درباره git درست کنم به اسم «دوپینگ گیطی ;)». بعد از ۱۰ ساعت کار مفید این ویدئوی ۲۵ دقیقهای در مورد گیت آماده شده که میگذارمش اینجا که ببینید.
مطالبی که توش مطرح میشه اینا هستن:
- نصب و راهاندازی
- مفاهیم گیت
- ساختن یک منبع کد محلی
- اضافه کردن و کامیت!
- تغییر و کامیت!
- تاریخچه تغییرات
- سرور git
- گرفتن از سرور
- فرستادن تغییرات
- شاخهها
- بروزرسانی و ادغام
- برچسبها
- برگردادن تغییرات
سورس فایل ارائه هم مثل سورس این مطلب توی github من در دسترس هست.
ویدئو
در یوتیوب:
در آپارات:
اقا عالی بود، واقعا ممنون.
دو تا سوال ازتون داشتم: یکی اینکه اگه روی یک پروژه دو نفر دارن موازی کار میکنن(backend و frontend) ، ایا لازمه که دو برنچ ایجاد کنن؟ و هرکس روی برنچ خودش کار کنه و نهایتا مرج کنن یا این روش اشتباه هست؟
دوم اینکه اگر من یک پروژه رو پول کنم و چند کامیت انجام بدم و بخوام دوباره پروژه رو پوش کنم، بهم یک خطا میده که از اون موقع که شما پروژه رو گرفتی تا الان روش تغییراتی انجام شده و لازم هس که اول تغییرات رو بگیری و بعدن کامیت کنی و پوش کنی. که خب به نظر کار منطقی نمیاد که من یک بار دیگه پروژه رو clone کنم، و بعد تغییر بدم و بعد پوش کنم. راه حل این مشکل چی هست؟
خیلی ممنون.
خواهش میکنم.
کلا برنج ایجاد کردن خوبه اما به روند کاری شما برمیگرده. باید یه روند رو انتخاب کنید و روی اون کار کنید. هر دو حالتی که میگید قابل اجراست. اما مساله اینه آخرین نسخه با ثبات نرمافزار کجاست؟ با چه نرخی ریلیز میدید؟
در مورد سوال دوم باید بگم دوتا راه داری. اول اینکه تغییرات سرور رو روی شاخه محلی merge کنی. یا اینکه شاخه محلی رو به شاخه سرور rebase کنی. راه rebase عجیب تره و اگه اطمینان نداری چی به چیه از merge استفاده کن
اقا من تو توئیتر ریت کرده بودم. الان اومدم ببینم چه کردی. دست شما درد نکنه. ممنون.
خواهش میکنم
آقا عالی واقعا عالی
خواهش میکنم.
تشکر بابت زحمتی که کشیدین.